Kietaviškiu

Slyviniai pomidorai

~

Slyviniai pomidorai dažniausiai yra naudojami gaminant įvairiausias pomidorų pastas arba padažus. Pailgi, maždaug kiaušinio dydžio, raudoni arba geltoni, slyviniai pomidorai yra minkšti, dažniausiai turi labai ploną odelę. Jie puikiai tinka ne tik gaminant įvairiausius patiekalus, bet ir konservavimui. Juose mažai sulčių, todėl iš šių pomidorų pagaminti padažai būna tirštesni.

Kitos naujienos

„Kietaviškių gausa“ baigė 22 mln. eurų investicijų etapą, sukurs dar 40 naujų darbo vietų 

Didžiausius Baltijos šalyse šiltnamius valdanti Elektrėnų bendrovė „Kietaviškių gausa“ užbaigė dvejų metų 22 mln. eurų vertės investicijų projektą, kuris daržovių auginimui visus metus jai leidžia išnaudoti apie 90 proc. turimo šiltnamių ploto. Iš esmės modernizavusi didžiąją dalį šiltnamių komplekso, įmonė šiemet pirmą kartą veiklos istorijoje šviežių pomidorų derlių ėmė skinti ypač anksti – lapkričio mėnesį. … Plačiau