Kietaviškiu

Salotos

~

Visada šviežios mūsų salotos patiekiamos su kitomis daržovėmis ir skirtingais padažais. Pavyzdžiui, apšlaksčius salotas aliejumi, organizmas geriau įsisavina jose esančius riebaluose tirpius vitaminus. Salotose taip pat netrūksta kalio, kalcio, magnio, fosforo ir geležies.

Vazonuose auginamų salotų tinkamumo laikas yra ilgiausias, kai jos laikomos nuo +4 iki +8 °C. Tai reiškia, kad geriausia juos laikyti vėsioje vietoje, pavyzdžiui, sandėliuke ar šaldytuve. Taip pat turėtumėte kasdien po truputį laistyti augalus, kad jie ilgiau išliktų. Jis taip pat gerai išsilaiko ant virtuvės stalo ar palangės, jei tinkamai laistomas.

Kitos naujienos

„Kietaviškių gausa“ baigė 22 mln. eurų investicijų etapą, sukurs dar 40 naujų darbo vietų 

Didžiausius Baltijos šalyse šiltnamius valdanti Elektrėnų bendrovė „Kietaviškių gausa“ užbaigė dvejų metų 22 mln. eurų vertės investicijų projektą, kuris daržovių auginimui visus metus jai leidžia išnaudoti apie 90 proc. turimo šiltnamių ploto. Iš esmės modernizavusi didžiąją dalį šiltnamių komplekso, įmonė šiemet pirmą kartą veiklos istorijoje šviežių pomidorų derlių ėmė skinti ypač anksti – lapkričio mėnesį. … Plačiau